Skip to content

Oplossing

Waarom

Waarom Ikologik?

De continue logging en opvolging van data is cruciaal om afwijkingen te detecteren en het proces bij te sturen indien nodig. Op die manier heeft u ook meteen een volledige kijk op het gebruik van water, energie, stoom en andere gebruiksgoederen. Zo kan u hierop belangrijke besparingen realiseren. Dat resulteert in een geoptimaliseerd proces met een minimum aan operationele kosten, wat u op de markt een interessant concurrentievoordeel biedt.

Vlotte communicatie

Met Ikologik Industrial Cloud optimaliseert u als machinebouwer de communicatie tussen uw machine en de eindklant. Via de documentatiebibliotheek kan de klant heel eenvoudig bouwplannen, certificaten en handleidingen uploaden. Hij heeft alle benodigde informatie binnen handbereik en krijgt tijdig een melding als een onderhoud zich opdringt.

Via de geïntegreerde webshop bestelt hij benodigde wisselstukken. Die efficiënte aanpak helpt mee aan het opbouwen van een vlekkeloze reputatie.

Machine

Veiligheid

Veiligheid

Interne data zijn bedrijfskritische gegevens die een heel discrete omgang vereisen. Ikologik zet hier sterk op in door de data op te slaan in de cloud en samen te werken met gerenommeerde partners, die waterdichte garanties over de beveiliging van de data kunnen bieden. Alle gegevens worden zorgvuldig afgeschermd en blijven te allen tijde eigendom van de eindklant.