Skip to content

Partners

HMS

Ewon is een productmerk van HMS Industrial Networks, één van de toonaangevende onafhankelijke fabrikanten van producten voor industriële communicatie, inclusief onderhoud op afstand. HMS Industrial Networks maakt waardevolle gegevens en inzichten mogelijk, waardoor onze klanten de productiviteit en duurzaamheid kunnen verhogen.

Meer informatie

Innomatic

Innomatic heeft meer dan 10 jaar ervaring op het vlak van automatisering van productieprocessen. Ze realiseerden al uiteenlopende projecten voor kmo’s en multinationals in verschillende sectoren en landen. Van de automatisatie van één handeling tot een compleet geautomatiseerd proces, van ontwerp tot bouw.

Meer informatie

Kapernikov

Kapernikov is een integrator van technologiecomponenten. Kapernikov combineert graag state-of-the-art technologieën en passen innovatieve methoden toe op real world customer use cases.

Meer informatie

PropheSea

PropheSea ontwikkelt softwaremodules die een intelligente laag toevoegen aan bestaande systemen. Door deze AI-componenten te integreren in omgevingen waar data gecapteerd en gevisualiseerd wordt, kunnen processen als interpretatie, voorspelling, besluitvorming en aansturing verder geautomatiseerd worden. PropheSea is ervan overtuigd dat het combineren van wiskundige technieken met software engineering een positieve impact zal hebben bij een brede waaier van economische en maatschappelijke processen.

Meer informatie

Sewio

Met Sewio RTLS voor nauwkeurige indoor location tracking, kunt u uw bedrijf transformeren in een zeer efficiënte, krachtige en gestroomlijnde operatie. Door gebruik te maken van technologie op basis van ultrawideband TDoA, biedt alleen Sewio de RTLS-hardware en -software die u nodig hebt om nauwkeurige en bruikbare gegevens te verzamelen en productiever, kosteneffectiever en veiliger te zijn.

Meer informatie